Nejnovější recenze ze sekce Lednice
- zatím funguje, maminka je spokoj
zatím nic
Lednice pěkná,tichá chladí jak má. Nejsem si jistý,co výrobce myslel šuplíkem "zero zone",v šuplíku je stejná teplota jako v celé lednici. O něco nižší je naopak teplota v šuplíku na zeleninu. Ta je přímo ledová . Vybíral jsem mezi touto a lednicí Samsung,rozhodlo ocenění D-testu a že má madla.
Celkově jsem spokojen,za 13000 super nákup.
Výrobek splňuje požadované parametry
Krátký čas pro hodnocení, ale zatím lednička funguje jak má.
- tichý chod
- dostatek polic
- variabilita umístění všech polic
- vhodný poměr objemů chladničky a mrazáku
- vhodně umístěná ergonomická madla dveří
- větší hloubka skříně
Můj výběr byl ovlivněn potřebnou výškou skříně, v tomto případě je lednice pro malou rodinu plně vyhovující.
Reakce obchodu TOPchlazení.cz
děkujeme Vám za recenzi.
Tým eshopu TOP chlazení Liebherr
- Lednice je komfortní uspořádáním naprosto tichý provoz.
- Nevýhodu vidím u mrazáku jehož plastové kontejnery jsou velmi chatrné. Při manipulaci postupovat opatrně.
- efektivní uspořádání polic
- tichá
- úsporný režim
- nezůstávají otisky
- držák na víno
- osvětlení
Značka LG mě velice pozitivně překvapila.
zatím vše OK, teprve dorazila, tak ukáže čas
funguje jak má
- krásné zpracování
Reakce obchodu TOPchlazení.cz
děkujeme Vám za recenzi.
Tým eshopu TOP chlazení Liebherr
- Velmi tichá
- Malá spotřeba energie
- Dlouhý přívodní kabel
- Komplikace při změně strany otvírání
- Boční plech je velmi tenký a je náchylný k poškození.
Lednice je velmi tichá ale za cenu velmi složité elektroniky srovnatelné s LCD televizí. Řízena procesorem s měničem otáček motoru. Lze zaregistrovat 15 let záruky na kompresor, elektroniky se to ale netýká. Budu se modlit aby vydržela alespoň záruku na kompresor. Přehození dvířek na panty vlevo je opravdu výzva. Při sundání krytu horního pantu se odlomil zámeček který drží na plechu. Je z hodně tvrdého plastu. Spodní pant nešel samořeznými šroubem M5 namontovat, musel jsem vyříznout závity závitníky při položené lednici. Ve dveřích jsou plastové segmenty které zajišťují dozavření lednice. Nefungovaly správně protože šrouby držící prostřední pant měly vysokou hlavu a o plast se opíraly. Bylo nutné hlavičky ubrousit na polovinu aby dveře chodily jak mají a plastu se nedotýkaly. Krytka otvorů pantů fixována silikonem a muselo to tak být i při opětovném použití na druhou stranu, jinak by vypadla. Nerezové jsou jen dveře a boky jsou lakovaný plech, Stačí minimální otěr o nějaký předmět a barva se odloupne. Nastavitelné nožky šly točit až s pomocí nastavitelných kleští. U dolního pantu je velká matka která zabraňuje využít celou délku nastavitelných nožiček. Musel jsem podložit zadní pevné nohy.
Ocenil bych poličku na láhve a dva šuflíky dole místo jednoho velkého.
Oproti staré lednici jsou šuflátka mrazáku z tenčího plastu a po naplnění obsahem se docela kroutí a budí dojem malé
bytelnosti. Překvapil celkem dlouhý kablík 230V. Celkový dojem kladný, lednice je téměř neslyšitelná a jestli vydrží složitá elektronika a těsnění dveří budu spokojen. Na zkušenosti je příliš brzy...
- Držák na lahve jsem vyndal.
Tichá, dobrý poměr cena - výkon
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojeni. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Mám ji krátkou ale zatím spokojenost tichý chod prostorná
- chybí manual
Jedná se o tzv. úzkou lednici, vhodná do malých špajzů s úzkým vchodem do 60 cm.
Super pro dvě osoby
- Spokojen
Zatím je čtyři dny v provozu, tak je příliš krátká doba na hodnocení
- Úsporná
- praktické čtyřdvéřové otvírání
- tichý chod
- elegantní design
- digitální displej
Lednici jsme vybírali také s ohledem na dostatečnou kapacitu mrazáku, která by pokryla naše potřeby, což tento model lednice Haier, naprosto splňuje. S výběrem tohoto produktu jsme maximálně spokojeni.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »