Nejnovější recenze ze sekce Lednice

LG GMG960EVEE

LG GMG960EVEE

Ověřený zákazník LGshop.cz Lenka

Přidáno: 21. září 2024

(naposledy upraveno 21. září 2024)

Doporučuje produkt
  • Velmi prostorná, tichá, pěkný design, jednoduchá manipulace. Jsem velmi spokojená.
  • Značka LG mě zatím nezklamala

Bez výhrad

LG GBV7280AEV

LG GBV7280AEV

Ověřený zákazník LGshop.cz ivuš

Doporučuje produkt
  • Tichý chod, pěkný vzhled, černá barva luxusní.
  • nevím o žádné.

Opravdu velká spokojenost s lednicí. Funguje jak má, velmi tichý chod a opravdu krásná. Spokojenost, doporučuji.

Gorenje NRK62CA2XL4

Gorenje NRK62CA2XL4

Anonym Anonym

Přidáno: 21. září 2024

(naposledy upraveno 25. září 2024)

• Prostorná, levná
  • dílenské zpracování

U tohoto typu ledničky se používá invertorový kompresor, který svůj výkon přizpůsobuje dle požadovaného chlazení. Kromě toho je ofukován ventilátorem, který přehluší kompresor. Když zapnete poprvé ledničku do zásuvky, tak je ventilátor hlučný tak, jako kdybyste hráli na počítači náročnou hru a běžely všechny ventilátory. Už jsem si myslel, že ledničku budu vracet, protože to bylo na můj vkus fakt hlučné, ale po 20 hodinách provozu ventilátor snížil otáčky a už je to úplně v pohodě, ale musíte počítat s tím, že lednička bude prostě pořád vydávat nějaký hluk. Není to jak dřív, kdy kompresor vypínal a bylo ticho třeba půl hodiny. Tady to běží pořád....

Ledničku jsem kupoval za 13400Kč. Za tuto cenu nelze tedy očekávat nějaká kvalita dílenského zpracování. Vše je takové spartánské. Tenké sklo poliček, tenké přihrádky. Musíte s tím zacházet něžně, aby díl v budoucnu nepraskl. Jinak na funkci chlazení tyto informace nenají vliv. Porovnal jsem se svoji 17 let starou ledničkou, která oproti této nové byla mnohem robustnější a o dost těžší, ačkoliv byla o 15cm menší.

Když jsem se ale podíval doma u rodičů na kvalitu dnešních lednicí značky Bosch a Liebherr, tak jsem zjistil, že i tam se šetřilo na materiálu. Takže je to trend, nikoliv pouze záležitost Gorenje.

Co se týče nastavení, je opravdu minimalistické. Dokonce nejde ani nastavit např. vypnutí mrazáku nebo chladničky. Prostě poběží obě zóny vždy.

Po ustálení teplot v ledničce v režimu Eco vidím na měřiči spotřeby okamžitý příkon kolem 22-25W a se, tam to vypne. Dělal jsem testy. Za den spotřebuje lednička nastavená na 4°C a -18°C 0,41kWh. K této základní spotřebě si přičtěte množství vložených teplých potravin a nápojů + otevírání dveří. Příklad vychlazení jedné 2L pet láhve spotřebuje navíc 0,05kWh. Takže, když nacpete ledničku plnou potravin a pití, tak vám za den sežere klidně i přes 1kWh než se to nachladí a namrazí. Nevím, jestli si to je schopen průměrný uživatel uvědomit, že je třeba uvažovat, co se do ledničky dá a jak často se bude otvírat. Neboť lednička bývá jedním z největších spotřebičů v domácnosti....Třeba u mě lednička spotřebuje 1/3 celoroční spotřeby....

• Jednoduchost
  • Nízká hlučnost
  • Úspora
  • Pevně nastavené police
  • Spodní polička na dveřích na láhve příliš hluboká, žádné zabezpečení proti vypadnutí.
Gorenje NRK6202EXL4

Gorenje NRK6202EXL4

Doporučuje produkt
  • Levná, kvalitní, nofrost, možnost výběru barevného provedení, hodí se do starších kuchyní, jedna z mála která není hlubší než 60 cm.
Bosch KGN362ICF

Bosch KGN362ICF

Ověřený zákazník Alza.cz Eva

Doporučuje produkt
  • Lednce vypadá dobře. Z mého subjektivního pohledu je hezčí, než na obrázku. Oproti vestavěné lednici je uvnitř hodně místa. Přemontovávali jsme dveře na druhou stranu a šlo to poměrně snadno. Nezanedbatelným plus je, že lednice je velmi tichá.
  • V balení chyběly dvě šedé botičky na šroubky.

Výrobek doporučuji, vypadá dobře. Zpracování je kvalitní. Je velmi tichá.

Reakce značky Bosch

Dobrý den, Evo,
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
V případě nekompletního balení prosím kontaktujte prodejce, který zajistí ve spolupráci s výrobcem dodání tohoto dílu.
Přeji hezký den

Hisense RS650N4AF2

Hisense RS650N4AF2

Ověřený zákazník Alza.cz Luka

Doporučuje produkt
  • Tichá, prostorná a přes to nepůsobí z venci obrovsky. Ocenila jsem i menší hloubku a děti jsou nadšené z výrobníky ledu, tříště a chladné vody. Já naopak z vnitřního uspořádání lednice a mrazničky.

Jednoduše po všech stránkách spokojenost. Doufám, že značka ledničky Hisense dostojí svému jménu a dlouho nám vydrží.

Haier HTW7720ENMB

Haier HTW7720ENMB

Anonym Anonym

• Velký prostor
  • Vzhled
  • Super vnitřní osvětlení
  • V ceně by mohla být miska na led

Potřebovali jsme větší lednici, ale amerika se nám domů nevešla. Tato je rozměrově super, možná trochu nezvyk šuplíky v mrazáku, ale to se podá. Snad bude dobře a dlouho sloužit.

Gorenje NRK62CA2XL4Z

Gorenje NRK62CA2XL4Z

Přidáno: 19. září 2024

(naposledy upraveno 20. září 2024)

SAMSUNG RB38C776CS9

Liebherr KPe290-26

Ověřený zákazník TOPchlazení.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v TOPchlazení.cz

Doporučuje produkt
  • hledala jsem pro dva lidi lednici cca 250l s malým mražáčkem uvnitř, kterých není na trhu moc, myslím, že je to dobrá volba,
  • je tichá, prostorná
PHILCO PTL 1302 W

PHILCO PTL 1302 W

Přidáno: 18. září 2024

(naposledy upraveno 18. září 2024)

Tichá, prostorná chladnička

ETA 2539 90000EN

ETA 2539 90000EN

Doporučuje produkt

super chladí i na jedničku

CANDY CCH1T518DW

CANDY CCH1T518DW

Nedoporučuje produkt
  • prostorná
  • netvoří se námraza
  • nepříjemný zvuk
  • nic moc dveře
  • nelze vypnout mrazák

Velké zklamání, protože trvale vydává vysokofrekvenční, pištivý zvuk, který sice není příliš hlasitý (přes dveře ve vedlejší místnosti naštěstí vůbec není slyšet), ale je extrémně, opravdu výjimečně otravný. Vaše babička třeba takovou frekvenci už vůbec neuslyší a s lednicí bude spokojená, ale pokud vám ještě vnitřní ucho funguje, kupte si jinou lednici.
Dveře jdou někdy obtížně otevírat, a když si člověk nedá pozor, nemusí se dobře dovřít. Mrazák nelze zcela vypnout, pouze regulovat teplota.

CANDY COHS 45EXH

CANDY COHS 45EXH

• 1+

Doporučuje produkt
  • dobrý produkt za slušnou cenu
LG GBP62SWNBC

LG GBP62SWNBC

Ověřený zákazník LGshop.cz Libor

Doporučuje produkt

Lednice pro rodiče důchodce, naprosto spokojeni, prostorná, tichá ...

Philco PTB 94 EW

Philco PTB 94 EW

Ověřený zákazník KupToTu.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v KupToTu.cz

Doporučuje produkt
  • ledničku máme krátce a zatím šlape

Zobrazuji 261 - 280 ze 500 recenzí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25