Poradna Whirlpool ART 6711 / A + + SF

Autor: | Vloženo: 11.03.2018 000 16:54 | Témata: Poradna Whirlpool ART 6711 / A + + SF

Rozdiel medzi NoFrost a StopFrost

Dobry den, aky je rozdiel medzi NoFrost a StopFrost systemami? Ake ma kazda funkcia vyhody a nevyhody a tiez, ktora funkcia je vyhodnejsie pre spotrebitela.
Dik,
Kamil

  • 21. března 2018 - Oficiální zástupce obchodu ALIN e-shop

    Dobrý den, pane Vasko,

    každá značka, každá firma, která vyrábí spotřebiče (a ne jen spotřebiče) má určité technologie, postupy a zároveň na toto i patenty, aby se zabránilo, že bude konkurence používat stejné principy fungování, stejné názvy atp. Proto se může kolikrát zdát, že pod různými názvy může být prakticky to stejné.

    Konkrétně u této lednice znamená StopFrost v mrazáku toto:

    "StopFrost systém kumuluje námrazu ve speciálním kolektoru v mrazničce, čímž zabraňuje vytváření námrazy po jejích vnitřních stěnách a na samotných potravinách. Rozmrazení tak zabere jen 1 minutu a to odmontováním kolektoru námrazy a jeho opláchnutím pod tekoucí vodou."

    Pokud potřebujete poradit s výběrem vhodné lednice, neváhejte se na nás obrátit.

    S přáním hezkého dne, za tým www.alin-eshop.cz,
    Nikola Týnová.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)
    • Kamil Vasko

      21. března 2018 - Kamil Vasko

      Diky za odpoved. Whirpool pouziva obe funkcie NoFrost aj StopFrost a ja som chcel vlastne vediet, aky je medzi tym rozdiel a vyhody a nevyhody pre klienta. A z Vasej odpovede som sa to nedozvedel.


    • ALIN e-shop

      21. března 2018 - Oficiální zástupce obchodu ALIN e-shop

      Bohužel jsem nikde zmínku o NoFrostu přímo u výrobce nenašla. U této lednice není ani v návodu a ani v technickém listě zmínka a tom, že by měla tato lednice funkci NoFrost. Je pravda, že chladící část má automatické odmrazováni, což je v podstatě funkce NoFrost, ale nemají ji takto označenou.

      To, že to mají takto uvedeno na Heurece, není úplně správně. Když se podíváte přímo na stránky Whirlpool, tak zde toto označení nenajdete. Může to být také myšleno jen z Anglického "NoFrost" = "bez námrazy". Ale, proč to zde Heureka uvádí opravdu nevím. Výrobce to takto nemá. Proto jsem ani tuto funkci nevysvětlovala.

      Jak jsem již psala, tak NoFrost je označení u určitých výrobců a znamená, že se v chladící části netvoří námraza, nemusíte se starat o její údržbu. Lednice je na tolik "chytrá", že se o to v pravidelných intervalech stará sama. Takže tato funkce je opravdu uživatelsky příjemná a tato lednice ji má.

      Zároveň tím, že má mrazící část funkci Stop Frost, jak jsem vysvětlovala výše, tak se nemusíte prakticky starat o odmrazováni mrazáku, stačí pouze "vyčistit" kolektor námrazy. Což je v návodu pěkně popsáno.

      Je tato odpověď pro Vás takto dostačující?

      S přáním hezkého dne, za tým www.alin-eshop.cz,
      Nikola Týnová


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.