Nejnovější recenze ze sekce Lednice
- Lednice je tichá, pěkný design, velikostně vyhovuje.
- Lednice je hezká a tichá. Police na lahve ve dveřích jsou šikovně rozvrženy.
- Zatím žádnou nevýhodu nevidím.
Snadné ovládání dveří i zásuvek
- Je tichá, veliká tak akorát.
- Má o jednu poličku méně než jsem byl zvyklý. Zkouším si ji nechat vyrobit u sklenáře, dokoupit nelze.
- Za ty peníze krásná
Rychlé doručení. Dobrý chladnička, tichý chod, krásný a prostorný.
Prostorny, tichy. Nepotrebuje privod vody. Led umi udelat i krychlovy i rozmlaceny (nezkouseno), coz zjistite az z navodu. Supliky maji pojizdna kolecka, takze neskrabou. Nechtel jsem za ni platit 40K, ale za 32K koupil.
Jedna lednice rozbitá, nefunkční, poškrábaná..
Po týdnu volání a kreditu 700- přivezli novou, která poškrábaná ještě více.. promáčklá na dvou místech ale aspoň funkční.Vypsal reklamaci a volal 20 min a do teď nemám odpověď.Nechavejte si vše rozbalit před podepsáním ať je s tím můžete poslat rovnou zpět...ale radši ne objednávejte ať neposíláte furt dokola.
- hlučný ventilátor, reklamováno hned u výrobce, zatím bez odezvy.
Používáme chladničku týden, zatím vše O. K. Pro hodnocení je potřeba trochu více času.
tichá ,a praktická do kanceláře
- Velká lednice , přehledná . Velký Mrazák , průhledná šuplata. Dokonalost sama. Vždy uvidíte co je v nich . Nemlží se TOTAL NO FROST
- Návod k použití v Češtině .Pouze na internetu.
Za 8800 Kč Velkou lednici s 119L Mrazákem. Total no frost technologii - už nikdy ruční odmrazování. WiFi ovládání , včetně stavu lednice. Spokojenost Mám i Sušičku Candy už 10 Let . A stále skvěle slouží.
- Krásné zpracování
- Rychlost dodání A SLUŽBA VÝNOSU - paráda
- Cena + cashback na model přímo od Haieru - SUPER
Skvělá doba dodání, do 4 dní byla lednice doma, mistři přes závoz, absolutně skvělí, naprostá spokojenost. Lednice pečlivě a dlouho vybírána a tak splňuje mé požadavky. Jsem velmi spokojen.
Jsme spokojeni, lednička splňuje naše požadavky na rozměr, přední stěna bez displeje. Objemově je uvnitř větší než jsme si podle parametrů představovali, což nám vyhovuje.
- Super tichá
Siguro BF-O120W
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Tichá prostorná výborně vyřešené dveře pro otevření šuplíků
skvělá lednice..prostorná a výhoda 4 dveří...
obrovská monoklimatická lednička, velmi tichá
- není moc hlučná
- absehce mřížky pro chlazení lahví
Je tichá, čas ukáže jakou bude ímt spotřebu a hlavně jak vydrží. Plast z kterého jsou šuplíky mrazáku je dost chatrný, tak snad se to hned nerozsype a něco to vydrží. Povrch lehko náchylný na poškrábání. A pro někoho možná cena, hlídali jsme si jí x měsíců a když jsme výrobek zakoupily pár dní na to byl v akci o 4 tisíce levněji, to moc nepotěší ale co už:o) Jedny dvířka kladou trošku odpor při otvírání, asi špatně namontovaná pružina která jinak slouží k automatickému dovření dvířek. A hlavně je třeba si před koupí prohlédnout výrobek, rozměrově je trtoěku větší než u jiných výrobců a kabel je tak uístěný, že pokud má někdo zásuvky ve špatné výšce výrobek nezapojí, my jsme s tím počítala protože máme přechozím model a tam to bylo stejné, kvůlu centimetru jsme přezdívali zásuvku aby lednice mohla být zapojená na přímo jak píše v nábodu výrobce a dali jsme jí navíc na samostatný jistič.
- příjemné osvětlení
- výborný šuplíkový systém v mrazáku
- prostorná
- žádné
Jednoduché ovládání. Velká kapacita ledničky a mrazáku. Výborná komunikace s prodejcem a následný dovoz a umístění na místo.