Poradna Samsung RB-F310G RB31FERNCSA

Autor: | Vloženo: 23.09.2014 000 07:48 | Témata: Poradna Samsung RB-F310G RB31FERNCSA

Kolečka

Dobrý den, může mi někdo z majitelů, případně prodejců odpovědět, jestli tento typ má zadní pojezdová kolečka (válečky). Bohužel to nevěděli ani v Samsungu ČR. Díky za odpověď!

  • lea.mullerova

    lea.mullerova

    23. září 2014

    Má a dokonce použitelná :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne
    • Jirka

      23. září 2014 - Jirka

      Hergot, to byla rychlost, díky! Už jsem skoro rozhodnut pro koupi, jen mě stále trochu děsí nutnost přehození dveří. Ale co, zvládl jsem to před 12. lety u Gorenje, zvládnu to snad i teď...


    • lea.mullerova

      23. září 2014 - lea.mullerova

      Jo, zrovna jsem měla zapnutý PC a objevil se dotaz. Lednici mám rok, ještě nikdy se nemusela odmrazovat a potraviny z mrazáku jsou "suché", tedy nemají kolem sebe ty krystalky námrazy, což je moc fajn. Jen mi po roce užívání stále moc nevyhovuje vnitřní prostor, na první pohled se zdál bezva vyřešený, v praxi je trošku problém. Police nahoře je nízká a nelze ji nijak posunout dolů, je na pevno dána, takže nahoru se toho moc nevejde, ani např. sklenice s okurkami? Posunovací plato je fajn, ale taky nízké, navíc nad ním je stojan na lahve, které opět dle svého objemu uberou místo na posuvném platu. Pak už je jen velký prostor pod tím, ten je fajn, vlezou i např. velké kastroly. Šuflík za zeleninu dost velký, ani nevyužijeme, nejsme moc zeleninoví. Do posledního šuflíku (nulová zóna) dávám salámy, sýry, nevím zda je to správně, ale nemohu navolit nulu, protože to je pak fakt zmrzlé. Lednice jede stále na 5 či 7 stupňů, mrazák na -15. Všechny vychytávky, uváděné v prospektech, zřejmě prakticky nevyužijeme. Jak říkám, výborná je ta beznámrazová úprava (samoodmrazování), ale to mají asi i daleko levnější lednice. Dívám se na aktuální cenu, já ji koupila za 15 tis. a dnes bych si v klidu koupila jakoukoliv samoodmrazovací na půlku této ceny. Tož tak.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.