Poradna Samsung HM12 RS 7547BHCSP

Autor: | Vloženo: 08.03.2017 000 22:20 | Témata: Poradna Samsung HM12 RS 7547BHCSP

Výrobníky ledu

Dobrý den. Koupili jsme tuto lednici a připojili k vodě. V současné době nám teče chlazena filtrovaná voda z pravé páky, ale z levé páky led nepadá. Zapnuto máme na CUBE. Když otevřu mrazák, tak v zásobníku na led není žádný led a v nádobce kam se leje voda, žádná voda není. Chci se tedy zeptat jestli, aby mi voda tekla i do ledovacího okruhu, musím někde něco zapnout, nastavit...
Dale mi kape voda z pravé páky, kde má téct chlazena voda, ale jen po stisknuti. Dá se to někde upravit, a nebo na to budu muset volat technika?
Děkuji za odpovědi.
Jindra

  • Jirka

    Jirka

    16. března 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Ahoj Jindro,
    mam stejny problem :( nevyresil jsi to nejak?

    diky Jiri

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jindra Rajsiglová

      16. března 2017 - Jindra Rajsiglová

      Dobrý den,
      problém jsem vyřešila, respektive se vyřešil sám, stačí si počkat. Ledovač je z důvodu výpadku elektřiny, či jiných poruch nastaven tak, že nejdříve mrazí, pak vyklopí do zásobníku a pak teprve napouští vodu, znova mrazí a vyklápí,..... Je to proto, aby se nevyklápěla nezmražená voda kdyby po napuštění vody došlo hned k výpadku elektriky. Cyklus tvorby ledu je mezi 3-4 hodinami. Pokud po 12 hodinách nemáte v zásobníku led, je něco špatně. Tento proces jde urychlit, či vyvolat pomocí testovacího tlačítka. Je umístěno zespodu napravo formy na ledy. Chvilku ho podržte. To vyvolá proces vyklápění, poprvé naprázdno a hned po něm začne napouštět vodu.
      U mě došlo ještě navíc k tomu, že jsem ve chvíli, kdy jsem chtěla pustit přívodní vodu naplno, tak jsem omylem vodu nedootevřela, ale uzavřela,.. :-( což byl i důvod, proč mi pak kapala voda z pravé páčky.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.