Poradna Lednice


Autor: | Vloženo: 07.03.2013 000 22:43 | Témata: Poradna Lednice

SAMSUNG RL-58 GPGIH INOX

Kde prosím koupit tuto lednici,ale ne dovoz z Polska.Děkuji

  • Petr-Feďor

    Petr-Feďor

    10. března 2013

    Heh asi nikde. Všechno je většinou z Polska v čechách dobrou cenu prostě neudělaj nikdy. Jen bych se chtěl zeptat proč nechcete z Polska? Pokud si myslíte že to bude jiná kvalita tak není a pokud to koupíte v obchodě s českými podmínkami a zárukou tak by neměl bejt problém. :-) Máte li strach třeba z reklamace tak si (jako to dělám já) závolejte zástupci Samsungu v ČR a zeptejte se OPERÁTORA jak se u nich řeší přesně toto. Já kupoval loni např. věci od Sony a tam mi rovnou řekly že všechno toto zboží je pro celou evropu stejné a že je jedno jestli to koupím v Českém obchodě a původ je Polsko. Prostě oni to neřeší a na reklamaci mám přibalit fakturu a poslat to českému servis centru a není problém. :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Prix111

      11. března 2013 - Prix111

      Dobrý den,ano přesně jak píšete,mám strach z reklamace,sice mi v obchodě vše odkývali,ale až situace případně nastane může být vše jinak.A také mám strach,že kvalita může být hořší,proto jsem žádala o zkušenosti jiných.


    • Petr-Feďor

      11. března 2013 - Petr-Feďor

      Kvalita je naprosto stejná jako u nás. Vyrábí se to pro evropu takže to co jde k nám, jde i do Polska. Já jsem nakoupil loni vybavení bytu asi za 150 tisíc a zatím jsem neměl zásadní problém. Vše chce předem probrat ne v obchodě ale u výrobce. Mě např. začala pípat lednice whirpool a rovnou jsem reklamoval v origo. servisu aniž bych psal do obchodu kde jsem ji koupil. Vše proběhlo v pořádku. Opravdu si zavolejte přímo výrobci jak je to při reklamaci a potom už budete vědět na 100% že nebude problém. Doporučuji ještě kupovat od značkových výrobců co maj v čr dobřé servisní zastoupení. Pokud chcete samsung tak se opravdu předem informujte u nich protože u reklamaci nejsou moc vstřícní. Zavolejte tam řekněte jakej model chcete koupit a že bude z Polska. Kdyžtak pisněte.


    • Prix111

      11. března 2013 - Prix111

      Ano,řekli mi,že nelze takové zboží reklamovat přímo u Samsungu (byla by tato služba placená),pouze u prodejce,ale kvylita je stejná.


    • Petr-Feďor

      11. března 2013 - Petr-Feďor

      Hmm tak jsem to říkal dobře Samsung jsou prostě šmejdi. Mám doma AEG, Bosch,Whirpool, Elelektrolux a Sony a u většiny není žádný problem poslat to přimo do autor. Servisu. Je to také mnohem rychlejší proces. Pokud to jde přes obchod tak je reklamace min o týden delší. No alespoň pro mě další důvod proč nekupovat Samsung. :-D


    • pipi

      26. dubna 2013 - pipi

      já jsem reklamovala lednici samsung uplně v pohodě,voláte přímo na samsung -zdrarma,a oni vám pošlou technika....akorát je problím,žen vám vrátí peníze až po 3 opravě...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.