Poradna CONCEPT LA8580wh

Autor: | Vloženo: 18.12.2015 000 08:44 | Témata: Poradna CONCEPT LA8580wh

Jak regulovat chlazení ?

lednici mám nastavenou na 8 st.C, co ž je max teplota. uvnitř je ale ve skutečnosti 5 st.C a mraák mrazí na cca.-25st.C. Lze teplotu nějakým nastavením zvýšit ?

  • CONCEPT chytře vymyšleno pro život

    CONCEPT chytře vymyšleno pro život

    11. března 2016

    Dobrý den

    Model chladničky LA8580 je jednooběhový.. to znamená že se nedá nastavit zvlášť teplota v mrazničce a v chladničce. Lze nastavit teplotu v chladničce a podle ní se nastaví také teplota v mrazničce .. přesné teploty mrazáku se v tomto případě nedají ríci. Pro představu když lednici nastavíte na 5°C což je standartní teplota v chladničce mrazák mrazí na zhruba -18°C.

    Dle vašeho popisu jste naměřil hodnoty rozdílné.. teplota by se měla měřit vždy v tekutině případně potravině a měla by být měřena normovaným teploměrem. Stejně tak na tuto teplotu má vliv četnost otevírání dvířek nebo teplota nově vkládaných potravin.

    Pokud přesto trváte na tom, že chladnička nefunguje správně prosím obraťte se na nás na strankách www.my-concept.cz kde v záložce servis můžete nahlásit vaší reklamaci a technik vám přijede chladničku zkontrolovat a hodnoty přeměřit.

    Vít Řehák - Manager Produktu

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.