Poradna Candy CHSB 6186XF

Autor: Jiří Dušek | Vloženo: 26.05.2020 000 22:13 | Témata: Poradna Candy CHSB 6186XF

Jiří Dušek

Jedná se skutečně o Candy CHSB 6186XF a ne o 6186X?!

Některé internetové prodejny na objednávku Candy CHSB 6186XF pošlou 6186X a tvrdí, že se jedná o výrobek se stejnými parametry a to není pravda /ONLINESHOP/. Mám vážný zájem o koupi Candy CHSB 6186XF. Mohu se spolehnout, že od Heureky dostanu objednaný model?
Děkuji za odpověď, s pozd
ravem Ing. Jiří Dušek. Tel. 602151382

  • KatBen

    KatBen

    27. května 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    všechny produkty uváděné v katalogu by v obchodech měly být dostupné a e-shopy by měly být schopné je dodat zákazníkům. Pokud tomu tak není či obchod po objednání nabízí alternativní produkt, toto z naší strany není přijatelné. Vámi uvedený obchod bude prověřen a kontaktován, poprosím Vás však o zaslání podrobnějších informací (nejlépe komunikaci s obchodem, kde je uvedeno nabídnutí alternativy) na [email protected].

    Heureka není prodejcem ani dodavatelem produktů. Výjimkou je Heureka Košík, kdy fungujeme jako zprostředkovatel nákupu a takové nabídky jsou označené oranžovým tlačítkem Koupit na Heurece- na tyto objednávky pak poskytujeme Garanci nákupu. Prodejci jsou však vždy konkrétní e-shopy a tak je tomu i v případě tohoto produktu, kdy se objednávka vytváří přímo na webu vybraného obchodu, nikoliv na Heurece. Sami obchodníci tak jsou zodpovědní za správnost uváděných údajů a my je v případě zjištění nesrovnalostí kontaktujeme s žádostí o nápravu.

    Heureka.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.