Whirlpool WBE34132 A++X
Whirlpool - kombinované - A++ - volně stojící - 187 cm - Antibakteriální ochrana - Mrazák
Rozměry (v x š x h) 1895x595x640 mm Anti Bacterial Energetická třída A++ Klimatická třída N-T Spotřeba energie 0,61 kWh/24 h Spotřeba energie (rok) 222...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Whirlpool WBE34132 A++X
Přidáno: 9. března 2010
Tato kombinovaná lednice whirlpool má krásný praktický design. Je velice prostorná, kombinace s menším mražákem je velice příjemná a šetří spoustu místa. Spotřeba energie je velice unosná. cenově je tento produkt trochu více přemrštěný podle mého názoru zde zaplatíte převážně za značku spotřebyče než za kvalitu. Jsou i levnější lednice se stejnými funkcemi.Jinak se mi spotřebyč velice líbí.Pro:
- vzhed, kombinace, ůčelnost, skvělá spotřeba energie
Proti:
- cenově trošku přemrštěné
Přidáno: 20. února 2010
Nerezová úprava,nízká cena.Výrobek pracuje přesně tak,jak jsem očekával.Výrobek bych doporučil ostatním.Kvalita A++ za velmi přijatelnou cenu.Doporučuji být opatrný na dopravce a jeho dopravu výrobku a případné drobné poškození vinou dopravce.Pro:
- Dobrá kvalita za velmi dobrou cenu
- aktivní filtr
- nerezová úprava
- Kvalitní design
- Značkový výrobek
Přidáno: 16. prosince 2009
Jsem přesvědčen o tom,že můj výběr byl správný.Oproti starému spotřebiči půjde moje spotřeba el.energie zhruba o 1kwh za 24 hodin a o to mi šlo především.Na větší hodnocení si netroufám na to je po týdením provozu příliš brzo.Pro:
- Nízká spotřeba a hlučnost.
- Prostorově vyhovuje.
- Whirlpool je dobrá značka.
Proti:
- Může být nevýhodou jeden kompresor.
- Zásuvka v lednici by měla být dělená.
Přidáno: 8. prosince 2009
Anonym