Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bosch KGV36X27

Bosch - kombinované - A - volně stojící - 185 cm - Antibakteriální ochrana - Mrazák

Cladnička BOSCH KGV36X27: spotřeba energie: A++; 206 kWh/rok užitný objem celkem: 312 l Cladnička BOSCH KGV 36X27 má výškově nastavitelné nožičky vpředu, kolečka vzadu...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 10 939 Kč vč. DPH

Recenze Bosch KGV36X27

Přidáno: 18. prosince 2009

Martin

Martin

Jinak celkem dobrá lednička až na nějaké nedotatky a nedodělky co nemá tak mohu doporučit.

Pro:

• Malá spotřeba,kvalita a dobrá značka Bosch,

Proti:

• Špatně vyndávající šuplík na ovoce a zelaninu musí se odělávat přihrádka na boku při čištění a umívání když se má vysunot přihrádka na ovoce či zeleninu.Není ovládání zvláš i na vypnutí mrazáku když není maso v mrazáku tak se nedá vypnout mrazák a pořád běží ,zbytečně spotřeba.Lepší by mohlo být ovládání,regulace teploty např.na ledničce (elektrolux,indesit atd).
  • Ano (5)
  • Ne

Přidáno: 23. září 2009

Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Pro:

• Velký úložný prostor - až 312 litrů, líbí se mi také možnost uložení lahví, 0,56 kWh za den je velmi malá spotřeba. Její cena je také příznivá.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (11)
  • Ne (2)

Přidáno: 26. července 2009

Ověřený zákazník Elektrosvet.cz

Cvekl František

Produkt zakoupen v
Elektrosvet.cz

každému doporučuji

Pro:

• velká úspora el.energie,konstrukčně velmi dobře řešená a hlavně značka která sama o sobě zaručuje vysokou kvalitu

• žádné proti neznám
  • Ano (10)
  • Ne (2)

Přidáno: 12. června 2009

nováček

LenkaF

Výborná.
Je to opravdu SPOŘÍNEK. Rozhodně co do spotřeby elektřiny nejlepší ve své cenové kategorii
(společně s identickým Siemensem, kteréo jsme chtěli, ale neměli ho)
Není sice úplně nejtišší, občas si brouká.
Ale už na první stupeň chladí jako ďas :-)
Deklarovaný je i antibakterielní povrch... to si sice dost dobře nedovedu představit, ale třeba to fakt funguje

Pro:

• nízká spotřeba
  • nízká spotřeba
  • nízká spotŘeba
  • vzhled
  • praktické uspořádání

Proti:

• mohla by být trošku větší
  • Ano (18)
  • Ne (1)

Přidáno: 13. března 2009

nováček

Eliskovci

Velkou výhodou je energetická třída A++, čili spotřeba 0,57 kWh. Je to nejmenší spotřeba, kterou jsme u této velikosti a finanční dostupnosti kombinované ledničky nalezli. Jsme spokojeni.

Pro:

• Šetří energii a tím naše penízky a přírodu.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (26)
  • Ne (12)

Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí

Můžete koupit ve 6 slovenských obchodech: BOSCH KGV36X27